HAMME
+32 52 47 87 54

BELSELE
+32 3 722 93 93

STEKENE
+32 3 779 84 76

Heeft u de nieuwe website al gezien?

bmb-bouwmaterialen.be

Constructiemetalen

Metalen

Constructiemetaal, de ruggengraat van uw huis...

 

Stalen liggers

Voor het ondersteunen van dragende muren worden dikwijls stalen liggers gebruikt. Deze worden steeds op maat  geleverd met anti-roestbehandeling. Stalen liggers hebben als voordeel dat er onmiddellijk verder kan gewerkt worden. Indien de klant het wenst zorgen wij tevens voor de plaatsing.

 

Geveldragers

Geveldragers worden gebruikt om het metselwerk boven raam- en deuropeningen te ondersteunen. Ze maken het mogelijk de thermische isolatie ononderbroken te laten doorlopen, zodat er geen koudebruggen kunnen gevormd worden. Welke profielen je waar toepast is niet alleen een constructieve afweging, maar vaak ook een esthetische kwestie. Onze fabrikant bestudeert op basis van uw plannen en wensen, qua afwerking de gepaste geveldragers met bijhorende offerte.

Uit voorraad leveren wij u de vrijdragende hoekprofielen, bijgenaamd ‘catnic-profielen’, in verzinkte uitvoering of met zwarte poedercoating.

 

Betonijzer

Betonijzer wordt toegepast als wapening in betonconstructies en kan op maat geknipt worden.

 

Netijzer

Voor deze netten gelden de nieuwe standaardafmetingen: 2m x 5m. Diameters van het ijzer kunnen verschillen. Alle staalproducten zijn Benor-gekeurd en voldoen aan alle kwaliteitsnormen