HAMME
+32 52 47 87 54

BELSELE
+32 3 722 93 93

STEKENE
+32 3 779 84 76

Heeft u de nieuwe website al gezien?

bmb-bouwmaterialen.be

Tegels

Tegels

REALISTISCHE TEGELPRESENTATIES

Door onze grote opstellingen en presentaties van vloertegels en wandtegels in onze 2000m² grote toonzaal te Hamme en de 800m² grote showroom te Belsele trachten we u een zo realistisch mogelijk beeld te geven van uw tegels. We beperken het gebruik van presentatiekasten zo veel mogelijk omdat het voor de klant nu eenmaal niet eenvoudig is om een vloertegel of wandtegel te kiezen op een paneel kleiner dan 1 m².

 

RECHTSTREEKS IMPORTBELEID & RUIME VOORRAAD

Doordat we de tegels 100% rechtstreeks bij de fabrikant aankopen, kunnen we u de beste voorwaarden aanbieden en u een snelle levering garanderen. Bovendien hebben wij in onze magazijnen niet minder dan 400 verschillende referenties van tegels op voorraad, wat toch wel vrij uniek is in onze streek. (Blauwe steen, Natuursteen, klinkers, badkamertegels, keramische tegels, wandtegels, vloertegels, ...)

 

GROOT & MODERN BUITENPARK

U wil een nieuw terras of een nieuwe oprit aanleggen, u denkt er aan om uw tuin wat op te frissen? Dan is het buitenpark de plek bij uitstek. Ook hier hanteren we dezelfde principes als in onze toonzaal en bezorgen mooi uitgewerkte presentaties u de mogelijkheid die met tegels haalbaar zijn buiten om u te helpen de juiste keuze te maken.